2431030149 Βύρωνος 54, Τρίκαλα gardikaskostas@gmail.com
Biomedical
Μπάτζιου Αικατερίνη - Γαρδίκας Κώστας - Εμπόριο Ιατρικών Ειδών - Ιατρικά Είδη - Όργανα - Εργαλεία | Τρίκαλα


Η Biomedical είναι μια εταιρεία που ιδρύθηκε από τους Μπάτζιου Αικατερίνη και Γαρδίκα Κώστα με έδρα τα Τρίκαλα. Από την ίδρυσή της, η εταιρεία ασχολείται με το εμπόριο ιατρικών ειδών, μικροβιολογικού εξοπλισμού, αντιδραστηρίων και ιατρικών αναλωσίμων.

Η Biomedical έχει επιδιώξει να είναι ένας αξιόπιστος προμηθευτής ιατρικών ειδών, παρέχοντας υψηλής ποιότητας προϊόντα και υπηρεσίες στους πελάτες της. Η εταιρεία συνεργάζεται με κορυφαίους προμηθευτές στον τομέα της ιατρικής τεχνολογίας και διαθέτει μια ευρεία γκάμα προϊόντων που καλύπτουν τις ανάγκες των ιατρικών επαγγελμάτων και των ιατρικών κέντρων.

 

Βιοχημικός Εξοπλισμός

Βιοχημικός Εξοπλισμός

Ο βιοχημικός εξοπλισμός που προσφέρει η εταιρεία περιλαμβάνει αναλυτές, αυτόματες συστάδες, φορητές συσκευές και άλλα εργαλεία που υποστηρίζουν την πρόληψη, τη διάγνωση και την παρακολούθηση ιατρικών καταστάσεων.

Περισσότερα
Βιοχημικός Εξοπλισμός

Βιοχημικός Εξοπλισμός

Η Biomedical συνεργάζεται με κορυφαίους κατασκευαστές βιοχημικού εξοπλισμού και προμηθεύει προϊόντα υψηλής ποιότητας που καλύπτουν μια ευρεία γκάμα αναλύσεων και εφαρμογών.

Περισσότερα
Μικροβιολογικός Εξοπλισμός

Μικροβιολογικός Εξοπλισμός

Η Biomedical συνεργάζεται με κορυφαίους προμηθευτές μικροβιολογικού εξοπλισμού και διαθέτει μια ευρεία γκάμα προϊόντων που καλύπτουν τις ανάγκες των επαγγελματιών στον τομέα της μικροβιολογίας.

Περισσότερα
Μικροβιολογικά Αντιδραστήρια

Μικροβιολογικά Αντιδραστήρια

Η Biomedical συνεργάζεται με κορυφαίους κατασκευαστές μικροβιολογικών αντιδραστηρίων και προμηθεύεται προϊόντα υψηλής ποιότητας που καλύπτουν μια ευρεία γκάμα εφαρμογών.

Περισσότερα
Ιατρικά Αναλώσιμα

Ιατρικά Αναλώσιμα

Η Biomedical συνεργάζεται με κορυφαίους κατασκευαστές ιατρικών αναλωσίμων και προσφέρει μια ευρεία γκάμα προϊόντων που καλύπτουν τις ανάγκες των ιατρικών κέντρων και επαγγελματιών της υγείας.

Περισσότερα